Zakelijke telefonie en reparaties bij de GSM Fan

Snelle professionele service en zakelijke reparaties voor jouw bedrijf bij de GSM Fan.

Neem contact op

Alles geregeld van A tot Zakelijk

Druk met al die verschillende abonnementen managen of per ongeluk wat koffie over je laptop gegooid? Geen stress. Wij bieden alle service onder één dak. Zo maak jij het jezelf én je medewerkers een stuk makkelijker.

Wij bieden hulp bij het afsluiten van je zakelijke abonnementenbundel. Met een kopje koffie erbij bespreken we samen wat het beste bij je bedrijf en je medewerkers past. Hebben we de match gevonden? Tijd voor actie! Wij zorgen voor die bliksemstart.

Tijdens een business meeting per ongeluk koffie over je laptop gegooid? Balen, maar geen zorgen. Met onze eigen reparatieafdeling is dit zo weer geregeld. Zo zijn je medewerkers binnen no-time weer online.

Lees meer

Flexibele en snelle service die past bij jouw bedrijf

Het kiezen van een telefoonabonnement kan een tijdrovende taak zijn, gezien het overweldigende aantal providers en aanbiedingen. Bij GSM Fan begrijpen we dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Ons team staat klaar om u snel te helpen bij het vinden van de deal die perfect aansluit bij uw wensen, zodat u in no-time weer kunt focussen op uw onderneming.

Bij GSM Fan streven we naar flexibele en snelle service die naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf. U kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen, en we bieden zelfs een handige haal- en brengservice. Met ons eigen repair center is uw telefoon in een mum van tijd weer helemaal operationeel. Lever uw mobiele apparaat bij ons af, geniet van een kopje koffie en ga weer verder met uw dag.

Lees meer

Jouw bedrijf ontzorgd op het gebied van telecom

Als ondernemer heb je wel meer aan je hoofd dan het onderhouden van alle smartphone abonnementen, toestellen en reparaties van je medewerkers. Wil je nergens meer over nadenken op het gebied van telecom? Dan ben je bij de GSM Fan op het juiste adres.

 

Wij snappen het belang van goede telecom als geen ander. Je wilt altijd bereikbaar zijn zonder gedoe. Daar kunnen wij jouw bedrijf bij helpen. Laat de GSM Fan jouw bedrijf ontzorgen op het gebied van telecom.

Altijd verbonden, zonder zorgen

In de snelle zakelijke wereld van vandaag is er geen tijd voor onnodige complicaties. GSM Fan staat voor jou klaar met een makkelijke oplossing voor elke telecomprobleem. Of het nu gaat om een koffie-ongelukje met je laptop of een haperende zakelijke telefoon, wij lossen het op zonder dat jij omkijken naar hebt.

Bij GSM Fan maken we het simpel. Geen gedoe met wachten of technische problemen. Onze experts helpen jou en je team snel weer op weg. Zo kunnen jullie je focussen op het werk. Gemakkelijk en snel, dat is GSM Fan.

Lees meer

Wij helpen je medewerkers verder zonder afspraak

Met je zakelijke telefoon wil je altijd bereikbaar zijn. Er is dan ook niks vervelender dan als je zakelijke telefoon of laptop het begeeft. Zeker als het dagen duurt voordat dit opgelost kan worden.

Niet bij de GSM Fan. Je medewerkers kunnen zo bij ons binnen lopen zonder afspraak. We kijken of we het ter plekke kunnen repareren. In de meeste gevallen is dit al binnen 30 minuten geregeld.

Moeten onze specialisten er toch iets dieper induiken? Dan krijg je van ons altijd een realistische planning hoelang dit kan duren. Zo laat jij je zakelijke telefoon of laptop weer repareren zonder gedoe.

Lees meer

Doe een gratis aanvraag

  Voer deze code in:captcha

  Gratis de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart

  Bij de GSM Fan vinden we het belangrijk om te kijken naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Wil je totale ontzorging of alleen reparatieservice? Wij kijken naar alle mogelijkheden voor jou.

  Wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen:

  • Wij kijken naar de huidige situatie en wat wij voor jou kunnen doen
  • Wij brengen de benodigdheden vrijblijvend in kaart
  • Wij doen een passend voorstel