refurbished_bg

Tweede kansjes bij de GSM Fan

Een bijna nieuwe smartphone voor een zacht prijsje? Het klinkt haast onmogelijk, maar het kan met de tweede kans smartphones van de GSM Fan.

Neem contact op

Familiebedrijf sinds 1998

GSM Fan is een hardwerkend familiebedrijf opgericht in 1998.

Bedrijf van het jaar

Bekroond met winkel van het jaar 2013 door Tele2.

Bekroond to talent van het jaar

Bekroond met talent van het jaar 2014 van Hengelo.

Gevestigd in Hengelo

Loop binnen voor adviezen en reparaties in onze winkel in Hengelo.

Geef je telefoon een tweede kansje

Heeft jouw telefoon het eigenlijk wel opgegeven? Ben je alleen nog niet klaar om een spiksplinternieuwe telefoon aan te schaffen voor dito prijs? Dan is een tweede kans smartphones misschien wel iets voor jou.

Een tweede kansje telefoon is een opgeknapte tweedehands telefoon. Deze telefoons zijn bij ons ingeleverd en worden weer nieuw leven ingeblazen. Goed voor je portemonnee én het milieu.

Hoe werkt een tweede kansje

De toestellen die worden binnengebracht worden onderworpen aan een complete make-over. Ze worden opgeknapt met hoogste kwaliteit onderdelen en van top tot teen schoongemaakt.

Wanneer ze ready to go zijn worden ze nog uitgebreid gecontroleerd en getest door onze specialisten. Dit doen we om jou het ultieme gebruiksgemak te garanderen. Je nieuwe smartphone werkt weer zo goed als nieuw. Door alle check-ups weet je zeker dat jouw nieuwe toestel functioneert zoals jij dat wilt.

Goed voor je portemonnee én de planeet

Een groot voordeel van tweede kans telefoons: ze kosten aanzienlijk minder dan die nieuwe uit de winkel. Dat is al lekker meegenomen. Maar, met het aanschaffen van een tweede kans smartphone ben je ook nog eens heel goed bezig voor het milieu.

Door een opgeknapte tweedehands smartphone te kopen ben jij duurzaam bezig. De levenscyclus van het toestel wordt namelijk gemiddeld met ruim twee jaar verlengd. Dit bespaart schaarse grondstoffen en energie voor de productie van de nieuwe toestellen. Well done!

Neem contact op

Tweede kans of refurbished?

Bij de GSM Fan spreken we van tweede kansjes. Dit zijn telefoons die bij ons zijn ingeruild voor een nieuwe. Deze telefoons krijgen van onze specialisten een ware make-over. Hierna werken ze weer zo goed als nieuw met de hoogste kwaliteit onderdelen.

Een refurbished telefoon zit iets anders in elkaar. Dit zijn meestal telefoons die zijn ingeleverd en dan worden opgestuurd naar het buitenland. Hier worden ze helemaal opgeknapt en weer teruggestuurd naar Nederland voor verkoop. Eenmaal bij jou hebben ze dus alweer een behoorlijk aantal reiskilometers achter de rug.

Je ziet het verschil misschien al wel. Onze tweede kans telefoons worden zelf binnengebracht en door onze experts onder handen genomen. Allemaal in onze eigen winkel. De meeste refurbished telefoons die online te koop zijn, hebben nog een stukje moeten afleggen.

Bij de GSM Fan vinden we het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen en de oude telefoons een nieuw leven te bieden. Daarom werken wij alleen maar met de echte tweede kansjes.

Neem contact op

 

Weet jij al welke smartphone je zoekt?

Stuur ons een bericht

GSM Fan Hengelo

Onze winkel is gevestigd aan de Bandoengstraat 56 in Hengelo. Al 20 jaar staan wij met een team van specialisten klaar om jou te helpen. Met onze eigen reparatieafdeling in onze winkel en onze experts op het gebied van telefonie en meer, bent u bij ons van alle gemakken en adviezen voorzien. Hulp nodig? Loop binnen in onze winkel en onze specialisten helpen u graag.

Alles in één concept

Wij staan bekend om ons alles in één concept. Van reparatie tot advies en van het afsluiten van een abonnement tot het aanschaffen van een nieuwe telefoon, bij ons kan je terecht. Schade aan je toestel? Binnen 30 minuten gerepareerd terwijl je wacht. Verzekering afsluiten? Zo gepiept. Heb jij een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Schade aan je toestel?

Ongelukje gehad? Kom snel langs bij ons in de winkel of plan makkelijk je afspraak online. Door ons eigen Repaircenter in onze winkel word je makkelijk en snel geholpen. Niet moeilijk je telefoon laten opsturen naar een reparateur, maar onze experts regelen het voor jou. Direct de schade vaststellen en zo snel mogelijk repareren. Dit bespaart je tijd én geld. Wel zo makkelijk toch?

Wat onze klanten zeggen

Joel Wolfs
Goeie zaak met leuk personeel
christiaan chammo
Dankjewel gsm fan dat ik stage mag lopen bij dit top bedrijf, groetjes.
Marmin Veld
Gsmfan krijgt voor mij het hoogste cijfer op tijd open klantvriendelijk
Marie ten Donkelaar
Prima mijn sim geïnstalleerd dank gsmfan
Martin Elshof
Wanneer Ik een vraag over mijn carkit tablet of telefoon gsmfan helpt altijd
R Neumann
Ik kom al 23 jaar bij gsmfan altijd goede service
Nel Hutten
Mijn vraag is prima kosteloos beantwoord super
Sam
Bedankt voor de goede service, geniet ervan!🍻