Bezoek ons

In Hengelo

GSM Fan is gevestigd in Hengelo aan de Bandoengstraat 56. Al jaren staan wij dag in dag uit klaar voor onze klanten. Wij helpen u graag bij het kiezen van een nieuwe smartphone, tablet, accessoire of abonnement. Ook voor het afsluiten van een verzekering voor uw smartphone of tablet bent u bij ons aan het juiste adres.

Schade aan uw toestel? Kom dan snel bij ons langs of plan online een afspraak. Onze winkel in Hengelo beschikt over een eigen Repaircenter. Hierdoor hoeft uw toestel niet eerst opgestuurd te worden naar een reparateur. Onze reparateurs kunnen direct de schade vaststellen en deze zo snel mogelijk herstellen. Dit bespaart tijd en geld.

Wij schieten uw toestel via een buis in onze winkel naar het Repaircenter. Hierdoor kan het reparatieteam direct aan de slag.

Onze winkel beschikt tevens over een afdeling met ingeruilde toestellen die wij tegen een scherpe prijs verkopen.

Kom ook langs bij GSM Fan!

Laptop arts

Naast onze GSM Fan winkel hebben wij een tweede winkel geopend, namelijk Laptop Arts. Heeft u schade aan uw laptop? Dan kunt u hier terecht. Laptop Arts vindt u direct naast de winkel van GSM Fan. Meer weten? Kijk dan op onze website www.laptoparts.nl.