Refurbished Apple iPhone Xs Max 64GB Space Grey A Grade Xs Max

€699.00

# # #

Nieuw prijs: € 1349,-               Je bespaard € 650,- 

+    Getest op meer dan 50 punten

+    Een simlockvrij toestel

Neem contact op voor de voorraad

De Apple iPhone Xs Max beschikt over één van de grootste schermen in de iPhone serie. Deze refurbished iPhone Xs Max 64GB space grey heeft namelijk een schermgroote van maar liefst 6,5 inch. Het scherm is een OLED beeldscherm met een resolutie van 2688 x 1242 pixels. De iPhone Xs Max is een geüpgrade opvolger van de iPhone X. Het gigantische beeldscherm geeft je  in combinatie met het OLED kwaliteit beeldscherm een fantastische ervaring. Kleine randen om het scherm zorgen voor het optimale gebruik van het toestel en tegelijkertijd voor het compact blijven.

De Max variant beschikt net als de Xs over de A12 Bionic processor (6 cores). Deze is ruim 50% sneller is dan zijn voorganger. De nieuwe processor werkt samen met een werkgeheugen van 4 GB hierdoor is je smartphone altijd super snel. De iPhone Xs Max beschikt over een accucapaciteit van 3174 mAh. Dit zorgt voor het langer kunnen gebruiken van je refurbished iPhone Xs Max space grey.

Van de buitenkant is direct te zien dat het design van de Xs en Xs Max overeenkomt, de Max is alleen de grote broer van deze twee. De twee camera’s aan de achterkant van het toestel zorgen voor het kunnen maken van foto's met een fantastische resolutie. Het ontgrendelen van het toestel gaat niet meer via een home button (zoals bij de eerdere versies van de iPhone), maar via de voorcamera met de Face ID unlock functie. Face ID zorgt er tevens voor ga je telefoon beter beveiligt is dan met touch ID, dit komt omdat niet je vinger maar je gezicht wordt gebruikt om je iPhone te ontgrendelen. De voorcamera beschikt over een 7 megapixel camera die ook gebruikt wordt voor Face ID, FaceTime en natuurlijk voor het maken van selfie's.  De verbeterde truedepth camera in de iPhone Xs Max zorgt voor foto’s met een fantastische kwaliteit.

Kijk je naar de achterkant van het toestel, dan zie je een grote glazen achterkant. Dit glazen achterkant zorgt mede het prachtig design van de iPhone Xs Max. De glazen achterkant is ook noodzakelijk om het toestel eenvoudig draadloos op te kunnen ladeh via een draadloze oplader. Via de NFC-chip is het mogelijk om NFC-betalingen uit te voeren zoals bijvoorbeeld Apple Pay, hierdoor betaal je gemakkelijk met je iPhone zonder je pinpas te gebruiken. Elk toestel is vanzelfsprekend simlockvrij zodat je elke simkaart kunt gebruiken.

Services

Garantie 2 jaar

Camera

Achter Camera(s) 2
Voor Camera(s) 1
Type Achter Camera(s) Wide-angle, Telephoto
Achter Camera Megapixels 12MP
Video 3840 x 2160 (4K), 60fps

Hardware

Processor (Chipset) Apple A12 Bionic
Processorsnelheid 2.49GHz
Opslag 64GB
Uitbreidbaar geheugen (RAM) 4GB
Batterijcapaciteit 3174 mAh
Simlockvrij Ja
Simkaart Type Nano-SIM, eSIM
Speakers Ja
Audio uitgang Lightning
Home button Nee
Oplaad connector Lightning

Scherm

Schermgrootte 6.5 inch
Schermresolutie 2688 x 1242 pixels
Beeldscherm Type Super Retina HD, OLED, HDR, True Tone
3D Touch Ja

Extra Functies

Draadloos opladen Ja
Snelladen 18W
Connectiviteit 4G, 3G, WIFI
GPS Ja
Bluetooth Ja (versie 5.0)
NFC Ja
Vergrendeling Face ID, Code
Waterbestendig IP68 (2m)
Apple Pay Ja

Materiaal

Voorkant materiaal Glas (Gorilla Glass)
Achterkant materiaal Glas (Gorilla Glass)
Frame materiaal Roestvrij staal