Refurbished Apple iPhone Xs 64GB Zilver A Grade Xs

€589.00

# # #

Nieuw prijs: € 1249,-               Je bespaard € 660,- 

+    Getest op meer dan 50 punten

+    Een simlockvrij toestel

Een van de meest verkochte toestellen uit het Apple assortiment op dit moment is de iPhone Xs 64GB in het zilver. Het toestel is de opvolger van de Apple iPhone X. De iPhone Xs met een beeldscherm van 5,8 inch heeft ook nog een Max variant die beschikt over een grote beeldscherm van 6,5 inch. Het scherm van het toestel bevat bijna geen randen aan de kanten van het scherm. Zo kun je de grote van de telefoon zo maximaal mogelijk benutten. De zilvere iPhone Xs met 64GB opslag wordt altijd simlock geleverd met 2 jaar garantie.

De refurbished iPhone Xs heeft een A12 Bionic processor in combinatie met een werkgeheugen van 4GB. Deze combinatie zorgt ervoor dat je telefoon meerdere apps tegelijkertijd kan openen en gebruiken zonder dat hij trager word. De nieuwe Bionic processor is veel sneller dan zijn voorganger, ruim 50%. De accu van de Apple iPhone Xs heeft een capaciteit van maar liefst 2658 mAh. De accucapaciteit is kleiner dan die van de Apple iPhone X, maar doordat de veel iPhone Xs zuiniger is dan de iPhone X kun je het toestel toch 30 minuten langer gebruiken. Het toestel beschikt over een OLED beeldscherm met een resolutie van 2436 x 1125 pixels. Zo kan je al je video's in hoge kwaliteit bekijken.

De iPhone Xs lijkt qua design precies op de iPhone X. De achtercamera van de Apple iPhone Xs bevindt zich aan de achterzijde van het toestel en bestaat uit een dubbele 12 megapixel camera (Wide-angle en Telephoto). Door middel van deze dubbele camera en de verbeterde truedepth camera kun jij fantastische foto’s en video’s maken. De voorzijde van de iPhone Xs bevat een frontcamera van 7 megapixels die gebruikt wordt om het toestel via Face ID te kunnen ontgrendelen.

De iPhone Xs beschikt over een glazen achterkant. Hierdoor is het mogelijk om het toestel draadloos op te kunnen laden. De iPhone Xs ondersteunt ook NFC-betalingen waardoor het mogelijk wordt om met Apple Pay te betalen. 

De refurbished iPhone Xs zilver 64GB wordt altijd door ons geleverd met 2 jaar garantie. Hiernaast krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Hierdoor neem je geen enkel risico en kun je het toestel zorgeloos gebruiken.