Sinds 1998

GSM Fan is een hardwerkend familiebedrijf dat opgericht is in 1998. In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde smartphones en tablets. Wij zijn dan ook voorzien van een eigen reparatieafdeling. Doordat deze gevestigd is in onze winkel kunnen wij uw toestel razendsnel repareren. Bovendien kunnen onze reparateurs u direct van advies voorzien.
 

Het bedrijf staat bekend om zijn alles in één concept. Zo kunt u bij ons naast de reparatie aan uw smartphone of tablet, terecht voor het aanschaffen van een nieuwe smartphone en het afsluiten of verlengen van een abonnement. Ook bieden wij een voordelige smartphoneverzekering aan. Wanneer u uw abonnement niet bij ons heeft afgesloten kunnen wij deze toch voor u verlengen of naar een andere provider overzetten met gratis nummerbehoud. Wij werken samen met alle providers.

U krijgt altijd een onafhankelijk advies

Ook wanneer u het abonnement niet bij ons heeft aangesloten kunnen wij deze verlengen of naar een andere aanbieder overzetten met gratis nummerbehoud.

De reden dat wij zolang al zijn blijven bestaan is de klantgerichtheid & service. U verlaat bij ons bellend en alles geïnstalleerd het pand.

Ervaar de service van GSM Fan en kom gerust langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen graag net dat beetje extra!

Wij zijn dealer van bijna alle providers

Wat wij doen?

Ons team bestaat uit ervaren verkopers en reparateurs die u graag van dienst zijn. Wij nodigen u dan ook uit om eens binnen te lopen in onze winkel. Ervaar de service van GSM Fan en kom langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op.

Wist u dat het mogelijk is om uw oude smartphone bij ons in te ruilen voor een nieuw exemplaar? Ook kunt u deze bij ons verkopen. Wij bieden ingeruilde toestellen, na een zorgvuldige inspectie, tegen een scherpe prijs aan bij ons in de winkel!

Wij doen graag net dat beetje extra voor u!

Onze openingstijden

Ma - Woe

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 21:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00