2 november 2019

iPhone achterkant herplaatsen

Apple kwam op 22 september 2018 met de iPhone 8. Het toestel kreeg een nieuw uiterlijk waarvan de achterkant van glas werd. Al snel kwamen gebruikers erachter dat het glas snel kapot gaat na een val. De gebruiker gaat met het toestel naar een reparateur en krijgt een erg hoge prijs te horen. Dit is vervelend voor de klanten.

 

De reparateur moet het hele frame vervangen terwijl alleen het glas kapot is. Dit vergt veel werk voor de reparateur en wachttijd voor de klant. De reparateur moet alles wat in de telefoon zit overzetten naar het andere frame. Hij zet de accu, oplaadpoort, trilmotor, moederbot etc. over naar het nieuwe frame.

 

Is er hier een oplossing voor? Ja, wij hebben een manier waardoor we onszelf en u een hoop tijd besparen. Dit is veel voordeliger voor u, omdat wij er minder lang over doen. Waarom deze manier? Omdat het ons veel tijd bespaart en tegelijk onze missie behaalt. Dat de klant tevreden en voordelig onze winkel verlaat. 

 

Welke iPhones vallen hieronder? Het zijn de telefoons met een glazen achterkant. De telefoons die dat hebben zijn: iPhone 8/8Plus, X/XS/XSMax/XR, 11/11Pro/11ProMax. Bij deze telefoons kunnen wij alleen de achterkant herplaatsen, hierdoor is het veel goedkoper dan de gehele behuizing te vervangen.

 

De prijzen:

iPhone 8 achterkant €89,-

iPhone 8 plus achterkant €89,-

iPhone X achterkant €99,-

iPhone XR achterkant €99,-

iPhone XS achterkant €99,-

iPhone XS Max achterkant €119,-

iPhone 11 achterkant €99,-

iPhone 11 Pro achterkant €119,-

iPhone 11 Pro Max achterkant €149,-

 

Als u nog vragen hebt, kunt u ons gewoon bellen en uw vragen stellen. U kan ook direct een afspraak inplannen. Hoe? Ga naar uw desbetreffende toestel en druk op Achterkant. Daarna volgt er een weekoverzicht met daarin openstaande tijden om uw toestel in te plannen. Voer daarna uw gegevens in en uw afspraak staat ingepland.

Deel op :