15 juni 2019

LaptopArts + GSM FAN

LaptopArts en GSM Fan

 

De LaptopArts is gestopt met de fysieke winkel wat al een tijd aan de gang is. U kunt gewoon uw laptop/computer reparaties bij de GSM Fan afleveren. Natuurlijk helpt ons team u verder in onze winkel. LaptopArts blijft onze bussinespartner met laptops, computer etc. Door middel van een shop in shop is de communicatie tussen beide partijen sterk verbeterd, eenvoudiger en sneller. Wij verwelkomen u graag met een kop koffie of cappucino.

 

Wat doet LaptopArts?

 

LaptopArts heeft vele diensten waarmee ze u helpen, waaronder Laptop/pc reparatie, Tablet reparatie, Apple reparatie, Xbox/Playstation reparatie en data recovery. Onze partner heeft ruim 20 jaar ervaring met deze diensten. Waarom moet u voor LaptopArts kiezen? Omdat Laptop Arts naar de volgende punten streeft:

Betrouwbaar en deskundig advies
Snelle en voordelige reparatie

Een half jaar garantie
Apparaat lenen? Geen probleem
Zelf online afspraak inplannen
Enkel originele onderdelen
Ook reparaties van Apple producten

 

Over LaptopArts

 

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar reparaties van laptops, spel(computers) en tablets. Daarom hebben wij Laptop Arts opgericht. Van het repareren van een display tot het verwijderen van virussen op hardware. U kunt voor al uw reparaties bij ons terecht. Bovendien voorzien wij ook in het onderhoud van uw product en is het zelfs mogelijk een product bij ons aan te schaffen. 

Bij Laptop Arts zijn alle medewerkers opgeleid in het repareren van laptops, (spel)computers en tablets. Deskundigheid is gegarandeerd. Bovendien streven wij ernaar uw product zo snel en voordelig mogelijk te repareren. Onze scherpe tarieven zijn mogelijk doordat reparaties direct kunnen worden uitgevoerd in onze Laptop Arts Store.

Laptop Arts is specialist in het repareren van Apple producten zoals uw iPhone, MacBook en zelfs de nieuwste Apple iMac. Hiermee zijn wij één van de weinige in Twente. Apple reparaties vragen om extra deskundigheid en precisiewerk. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van speciaal gereedschap. Kortom, uw Apple product is bij ons in goede handen. Wij verzekeren u van een kwalitatieve en duurzame reparatie.

Op al uw reparaties geven wij een half jaar garantie. Mocht er onverhoopt toch nog iets mis blijken met uw product dan zorgen wij voor een razendsnelle oplossing. 

Deel op :