22 mei 2019

ClearPlex Voor Smartphones

 

Wat is ClearPlex?

De ClearPlex is een onzichtbare film (folie), die eerst werd gebruikt voor High-End auto's. Later beschermde de wel bekende NASA hun tablets en telefoons met deze folie. Dit is een nieuwe techniek wat meer dan 4000 toestellen kan voorzien. Het is voor alle merken en modellen telefoons, tablets en smartwatches. Zelfs de gebogen schermen van de Samsung Galaxy Edge toestellen.

Er wordt voor ieder toestel een precies op maat gemaakte 'Screenprotector'. Met ClearPlex maak je binnen 10 minuten een screen- of backprotector. Het is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een gel laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbelletjes onder. Het voordeel van deze protectie is dat je telefoon goed beschermt is en geheel krijsvrij blijft.

 

Video ClearPlex:

 

 

De voordelen van ClearPlex

Het tegen gaan van schade door stoten.

Een precies uitgesneden 'Screenprotector'.

Zeer korte wachttijd van maar 10 minuten.

Een dunne folie waardoor de touch perfect werkt.

Nooit meer krassen op uw beeldscherm.

Een mooie prijs- kwaliteitsverhouding.

 

Bestellen bij GSM FAN

Wij helpen u graag voorkomen van beschadiging van uw toestel. Heeft u genoeg informatie gekregen? Zo niet, bel dan naar het telefoon nummer onderaan bij onze site. schakel daarna door naar de verkoop om meer informatie te krijgen of een eventuele afspraak. Wilt u dit, maar uw beeldscherm is nog steeds kapot. Kijk dan even naar onze reparatie pagina op 'Home'.

Deel op :