iPhone reparatie Hengelo

 

 

Woon jij in de omgeving van Hengelo, Borne of Enschede en is jouw iPhone kapot? Kom dan eens lang bij ons in de winkel. Wij bij GSM Fan Hengelo zijn al rijm 20 jaar gespecialiseerd in het repareren van iPhone’ s en IPad’ s.

GSM Fan zit gevestigd aan de Bandoengstraat 56 in Hengelo.

Doordat de iPhone toestellen zo populair zijn komt het vaak voor dat we de onderdelen voor de reparatie op voorraad hebben. Hierdoor kunnen een groot deel van de reparaties dezelfde dag nog gemaakt worden.

 

Bij erg ingewikkelde reparaties aan bijvoorbeeld het moederbord van de telefoon kan het voorkomen dat je iPhone niet binnen 1 dag klaar is. Dit heeft voornamelijk te maken met het grondig testen van het toestel. Het kan namelijk voorkomen dat er meerdere chips op het moederbord zijn beschadigd. Hierdoor kan de monteur het toestel niet zomaar gerepareerd melden maar met hij eerst het toestel grondig testen voordat deze klaar gemeld kan worden.

 

Hoewel het testen een erg belangrijk proces is kan het voor jou natuurlijk best vervelend zijn. Je hebt immers geen telefoon die je kan gebruiken. Vooral als je je telefoon voor school of werk gebruik kan deze erg belangrijk zijn. Daarom kan je bij GSM Fan bij elke reparatie die langer dan 1 dag duurt een GRATIS leen toestel krijgen. Hierdoor mis je geen belangrijke telefoontjes of berichten terwijl wij je telefoon repareren.

 

IPhone reparaties

Doordat wij bij GSM Fan zo ontzettend veel telefoons repareren zijn er weinig reparaties die wij nog niet hebben uitgevoerd. Van een kapot scherm tot een kortsluiting op het moederbord, het is allemaal te repareren.

 

Het kan voorkomen dat een toestel zo erg beschadigd is dat de reparatie kosten duurder zijn dan een nieuwe iPhone. Als dit het geval is nemen wij uiteraard eerst contact met je op voordat we iets aan je iPhone gaan repareren. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.