iPad WhatsApp

Er zijn veel redenen waarom je WhatsApp op je iPad zou willen installeren. Het kan zijn dat je makkelijk je appjes wil lezen op je iPad of simpelweg omdat je geen mobiele telefoon in je bezit hebt. Maar nu de vraag: Hoe krijg ik WhatsApp op mijn IPad? In dit artikel lees je alles over het installeren en gebruiken van WhatsApp op je iPad of tablet.

 

WhatsApp op de iPad

Dankzij de nieuwe update van Apple krijgt de iPad nu een speciale app om gebruik te maken van WhatsApp. Je hoeft nu dus niet meer gebruik te maken van de browser versie. Dit zorg niet alleen voor een betere gebruikers ervaring maar dit maakt het gebruik van de app veiliger en sneller.

 

Hoe installeer ik WhatsApp op mijn iPad?

Momenteel is het nog niet mogelijk om een speciale app op je iPad te zetten om gebruik te maken van WhatsApp. Hoewel WhatsApp wel bekend heeft gemaakt dat ze bezig zijn met een app, hebben ze deze nog niet uitgebracht.

 

De manier om alsnog gebruik te maken van WhatsApp op je iPad is via WhatsApp web.

 

Volg de volgende stappen om WhatsApp web te gebruiken:

-       Open safari en ga naar de volgende link: web.whatsapp.com

-       Vervolgens zult u de welbekende interface van WhatsApp te zien krijgen. Op deze pagina krijgt u de mogelijkheid om een Qr-code te scannen. Door deze te scannen word u op uw WhatsApp Account ingelogd. Dit doe je door de instellingen te gaan en vervolgen naar Whatsapp Web te gaan. Nu kunt u de Qr code scannen.

-       Als u dit gedaan heeft kan u Whatsapp volledig gebruiken.

 

 

Heb je nu problemen met het downloaden kom dan eens langs bij ons in de winkel.

 

Klik hier om een afspraak te maken

 

Hoe krijg ik WhatsApp zonder telefoonnummer?

Wil je nu gebruik maken van WhatsApp maar heb je geen telefoonnummer? Kom dan een langs bij ons in de winkel. Dan maken wij een WhatsApp account voor je aan zonder daar een nieuwe telefoon voor aan te hoeven schaffen.