Computer reparatie Hengelo

 

Hier een paar tips om hem weer wat sneller te maken.

Computer opschonen

 

Gebruikt je een computer met een HDD? Dan kan je ook overstappen op SSD-opslag.

 

Heb je last van een Programma’s die van zelf starten bij het opstarten van uw computer? Dit kan ook invloed op de snelheid van je computer hebben. Gelukkig is dit probleem heel makkelijk op te lossen. Klik met de rechtermuisknop op uw taakbalk (de balk onder in uw scherm), klik dan op ‘taakbeheer’ dan opent er een klein schermpje. In dat kleine schermpje staat links onder ‘meer details’, klik hierop. Daar kan je op ‘opstarten’ drukken, nu ben je bij programma’s die vanzelf starten.

RAM upgraden

 

Maak hier een afspraak

 

Onnodige programma’s sluiten

Door deze programma’s te sluiten zal je computer meer capaciteit krijgen voor de andere programma’s. Veel computers zijn niet gebouwd om zware of veel programma’s tegelijk te draaien. Het draaien van zware programma’s of van vele programma’s tegelijkertijd kan namelijk leiden tot het crashen van je OS. Wat weer kan leiden tot het verlies van data.

Advies nodig over welke programma’s je wel en niet kan draaien op je computer?

 

074 250 8384

 

Windows opnieuw installeren

  • Klik linksonder in uw scherm op het Windows logo
  • Als je vervolgens op ‘Deze pc opnieuw instellen’ zoekt kan je vanuit dat je computer opnieuw instellen naar de fabrieksinstellingen van de computer.  

 

Maak dan snel een afspraak en laat je helpen door onze computerspecialisten

 

Als je er nog steeds niet uit kunt komen wat uw computer traag maakt kom dan gerust langs in onze winkel. Hier word je geholpen door een van onze medewerkers terwijl je kan genieten van een bakje koffie.