Apple reparaties

Is jouw Apple product defect? Klik hier om een afspraak te maken

 

Apple beschik over een heel breed assortiment van producten. Doordat Apple over zo veel verschillende producten beschikt is de reparatie procedure van elk toestel weer anders. Het is daarom ook erg belangrijk dat je Apple-product wordt gerepareerd door een professional.

 

Wij bij GSM Fan zijn al sinds 1998 gespecialiseerd in het repareren van defecte elektronica. In onze eigen reparatie afdeling zitten 6 dagen in de week professionele monteurs klaar voor al jouw Apple reparaties.

 

Al onze Apple reparaties:

 

IPhone serie

De iPhone is misschien wel één van de meest populaire toestellen van Apple. De serie is in 2007 gelanceerd en heeft sinds dien al vele harten veroverd. Doordat de toestellen zo razend populair zijn betekend dit ook dat er veel toestellen zijn die defect raken.

Is dit nu bij jou ook het geval kom dan snel langs bij ons in de winkel en dan repareren wij jouw toestel meteen.

 

De iPhone reparaties duren meestal tussen de 30 en 60 minuten. Bij ons ziet je telefoon er in no time weer zo goed als nieuw uit.

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je probleem niet gelijk verholpen kan worden. In dit geval krijgt je van ons een GRATIS leen toestel. Hierdoor ben je nog gewoon bereikbaar terwijl wij bezig zijn met het repareren van jouw telefoon.

 

IPad serie

De iPad van Apple is een zeer populair product. Door zijn handige formaat en hoge kwaliteit touchscreen is het voor veel mensen een onmisbare tool. Door de verschillende soorten iPad ’s als de iPad mini, air en Pro is er echt voor iedereen iets.

 

IPad reparaties zijn erg moeilijk. Doordat de iPad ‘s een extreem dun scherm bevatten maakt dit het erg lastig om deze te verwijderen. Het is dus belangrijk dat je dit soort Apple reparaties erg zorgvuldig worden gedaan.

 

Apple computers

De computer serie van Apple is bij veel mensen een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven. Door de zeer gebruiksvriendelijke software die ook nog eens super goed beveiligd is, zijn de computers van Apple een genot on te gebruiken. Met de MacBook en iMac serie is er voor elke gebruiker wel iets wat bij zijn werkstijl past.

 

Helaas kan het ook wel eens voorkomen dat je Apple computer kapotgaat. Je hebt hem bijvoorbeeld laten vallen, of je hebt er wat drinken over gemorst. Dit soort ongelukken zijn natuurlijk erg vervelend. Is dit nu bij jou het geval kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Wij bij GSM Fan helpen jou met het zoeken naar de juiste oplossing.