WAT IS ER KAPOT?

Welk onderdeel van het toestel is kapot?

Onze voordelen

GSM Fan is de specialist in Hengelo op het gebied van smartphones en tablets!

SINDS DE VORIGE EEUW UW SPECIALIST IN HENGELO

Met meer dan 15 jaar ervaring is GSM Fan de specialist in het herstellen van schade aan uw smartphone of tablet. Wij zijn een begrip in Twente en hebben veel tevreden klanten dankzij onze scherpe prijzen en goede service.

RAZENDSNELLE SERVICE BINNEN 30 MINUTEN GEREPAREERD!

Doordat wij veel ervaring hebben met het repareren van toestellen kunnen wij de schade snel herstellen. Zo is een beeldscherm al binnen 30 minuten gerepareerd. Mocht de schade groter zijn en de reparatie wat langer duren of heeft u haast? Geen probleem, dan ontvangt u van ons gratis een leentoestel.

ONLINE EEN AFSPRAAK INPLANNEN

Via de bovenstaande planner kunt u gemakkelijk uw reparatie inplannen. U kunt zelf de gewenste datum en het tijdstip kiezen. Het is mogelijk uw afspraak te wijzigen tot één dag van te voren.

Wij zijn gsmfan

GSM Fan is een familiebedrijf dat opgericht is in 1998. Ons team bestaat uit ervaren verkopers en reparateurs die u graag van dienst zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens binnen te lopen in onze winkel.

GSM Fan staat bekend om zijn alles in één concept. Of u nu komt om uw toestel te laten repareren, een nieuwe smartphone aan te schaffen of een abonnement af te sluiten. Het is allemaal bij ons mogelijk. Wilt u uw abonnement verlengen? Geen probleem. Ook wanneer u een andere provider heeft kunt u bij ons uw abonnement verlengen en zelfs overstappen naar een andere aanbieder. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw toestel bij ons in te ruilen of te verkopen. Daarnaast is het mogelijk een verzekering af te sluiten. Zo bent u verzekerd tegen eventuele schade of diefstal.

Reparatie status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze acties!